Laddar Evenemang

Back in the days med Da Buzz och Basic Element!

22 april, 2017, 21:0023 april, 2017, 02:00

  • Det här event har passerat.

Back In The Days kliver vi in i tidsmaskinen och upplever den bästa musiken från 80, 90 & 00-talet! Denna gång gör vi en melodifestival special med extra krut på alla schlagerklassiker!

✪ Da Buzz
Da Buzz – den svenska popgruppen som slog igenom år 2000 med dunder och brak har idag otaliga hits i bagaget! Bandet kan leverera en hitkavalkad som få andra klarar av. Vem har inte hört och sjungit med till ”Do You Want Me”, ”Alive” och ”Dangerous”.

I slutet av 2015 började det blir stor efterfrågan på Da Buzz igen och duon spelade in en ny EP i USA i vintras som klättrade ända upp på plats 5 på Billboard Club Dance. Annika och Per var på klubbturné i USA i vintras men har sedan dess varit i stort sett fullbokade i Sverige och Norge under sommaren 2016.

✪ Basic Element
Bandet kontrakterades samma år av EMI records, och debuterade med första singeln ”Move Me” som fick stora framgångar i Danmark och på de Svenska danslistorna.

I februari 1994 släppte bandet sin andra singel ”Promise Man” som lyfte fram bandet ordentligt i rampljuset. 1:a på Tracklistan och 2:a på försäljningslistan i Sverige renderade i att EMI records runt om i Europa fick upp ögonen för bandet och beslutade sig för att släppa debutalbumet ”Basic Injection” i Europa, Japan och Ryssland. År 1995 avbröt Peter sitt samarbete med Ceasar, och fortsatte

23 års karriär och med ca: 25 hits och 6 album i ryggen räknas idag Basic Element till en av de största Dance-akterna i Europa, Japan och Ryssland.

Efter en stunds tystnad är det nu dags att följa upp supersuccen ”Touch You Right Now” som bla. Placerade sig som nr # 1 i Ryssland, Holland, Finland, Polen och Sverige, är det nu äntligen dags för en ny singel.

Med förnyat sound

För någon månad sedan träffade bandet på den legendariska Eurokungen ”Dr Alban” på ett flyg hem från Ryssland, och spelade upp demon på den nu kommande singeln ”Good to you”. Dr Alban blev enormt imponerad och ett samarbete inledes omedelbart.

Basic och Alban har känt varandra under hela sina likvärdigt långa karriärer, och har sedan tidigare diskuterat ett samarbete, men det var först nu det klickade till och alla parter kände att allt var helt rätt.

Basic Element har en biografi som knappt får plats i en bok.

Förband till Michael Jackson, Headline på Tokyo Dome, spelat för publik runt 350.000 pers i Ryssland, turnerat runt med vicepresidenten i Georgien under pågående konflikt med Ryssland, hängt med Paul Mc Cartney, fyllt arenor i bla: Kazakstan/Azerbadjan/Moskva/Sotji, hela Polen, Tyskland etc etc., men det är inte intressant just nu. Det som är intressant, är att bandet 23 år efter sin första release nu släpper ”Good To You” som bandet själva är otroligt stolta över.Tillsammans med Dr Alban…vad kan gå fel??

Basic Element är: Peter & Linda Thelenius samt Jonas Wesslander.

✪ VIP-bord
Boka ett paket hos oss och kom före i kön samt ett reserverat bord.

► Vi har paket för sällskap från 4-100 personer.
► Ett paket består av utvald dryck, entré och reserverat bord.
► Ring 0243-177 57 eller maila bordsbokning@liljan.se

✪ Helkväll?
Boka middag på Pitcher’s Borlänge eller Pinchos för bästa helkvällen med nära och kära!

Pitcher’s = Boka bord på 0243 – 55 06 56 eller http://www.pitchers.se/restauranger/borlange/boka-bord/

Pinchos = Boka bord via vår app ? eller
http://www.pinchos.se/boka-bord-borlange/ ?

✪ Kort & Gott
Insläpp 21:00
Entrépris: 100 kr före 22:00 & 150 kr efter 22:00
Artister på scen ca 22:45
Ålder: 20

Börjar:
22 april, 2017, 21:00
Slutar:
23 april, 2017, 02:00