Liljan Nattklubb i Borlänge
Nöjesmetropol & Nattklubb

Det här kan du göra på Liljan

Live på Liljan

Vår konsertverksamhet är känd i hela Sverige. Vår stora scen har blivit en självklar hållplats där Sveriges artistelit stannar för att underhålla dalapubliken. Svenska band som Takida, Stiftelsen, The Hives samt The Sounds och internationella band som Danko Jones, Skid Row samt UFO och Magnum har alla spelat på Liljan.

Barhäng

En Cosmopolitan som Carrie Bradshaw eller en vodka martini som James Bond? Unna dig en drink i vår fräscha lounge. Våra bartenders blandar färska frukter med exklusiv sprit så att varje droppe ger er en smakupplevelse utan dess like. Loungen är inredd av en av Sveriges bästa nattklubbsarkitekter och ger en varm och härlig känsla.

Vad vi kan göra för dig

Företagsevent

Boka in företagseventet på Liljan.Hos oss får ni den optimala lokalen och den bästa servicen. Helt enkelt en upplevelse som ni sent kommer att glömma.

Vi kan erbjuda er olika sorters arrangemang. Från mindre sällskap på under 20 personer till större sällskap på över 350 personer! Det finns många alternativ av underhållning som t ex karaoke, liveartister, konferencierer, shower (Wallmans med flera), stand up med mera.

Exempel på arrangemang

  • Kick off inför höstsäsongen
  • Medlemsfester/klubbkvällar för kunder
    Modevisning. Vår scen med podie är perfekt för en modevisning. Upp till 200 sittande matgäster ser scenen bra.
  • Julbord. Bjud era anställda på ett exklusivt julbord hos oss på Liljan.
  • Lagfest. Ta med hela gänget och se till att ha en rolig lagfest!
  • Födelsedagsfest
  • Möhippa/svensexa
  • Tjejkväll/killkväll

Vi kan självklart sy ihop en egen meny som passar just er fest och era önskemål. På Liljan är allt möjligt! Berätta för oss vad ni vill uppleva. Vi lovar att göra vårt bästa för att överträffa era önskningar.

Vad vi kan göra för dig

Konsert & Nattklubb

Liljans konsertverksamhet är känd i hela Sverige. Med vår stora scen och vårt utmärkta ljud och ljus så är Liljan en självklar hållplats där Sveriges artistelit stannar för att underhålla dalapubliken. Svenska band som Takida, Stiftelsen, The Hives samt The Sounds och internationella band som Danko Jones, Skid Row samt UFO och Magnum har spelat på Liljan.

Med två dansgolv med olika musikinriktningar gör vi vårt bästa för alla ska få den absolut bästa upplevelsen. Det modernaste och fräschaste hör du på det stora dansgolvet där internationella akter blandas med det bästa Sverige har att erbjuda. På partygolvet hittar ni länets bästa partydjs som ger er en kväll ni sent kommer glömma med allsång som ledord för kvällen!

Vad vi kan göra för dig

Jazzklubb

Borlänge Jazzklubb är för dig som gillar musik, och särskilt jazz- eller bluesinspirerad sådan. Varför sitta hemma en helt vanlig måndag och undra varför det inte finns något kul att göra? Varför beklaga sig över att det är så stimmigt när man går ut? Om du vill kunna prata med vänner och samtidigt lyssna på musik i världsklass så måste du helt enkelt ta med kompisarna till Borlänge Jazzklubb. Du kommer att bli förvånad över att det faktiskt finns en riktigt bra jazzklubb alldeles runt hörnet! I programmet blandas de nya talangerna med de etablerade stjärnorna. En scen som även tagit emot riktigt stora internationella artister. En av Sveriges trevligaste jazzklubbar!

Copyright © 2019 Liljan.se | Webbdesign och grafisk formgivning av Sweedly webbyrå

X